EKSKLUSIV UNIK PERSONLING VERDISKAPENDE

Din personlige merkevarebygging starter her

Våre agenttjenester er skapt for å gi influencere en type oppfølging og utvikling bransjen har manglet.

Vi ser at mange benytter seg av agenter og representanter i dag, nettopp fordi det gir dem helt andre forhandlingskort når man skal få til gunstige betingelser for seg selv. Likevel føler vi at bransjen godt kan involvere seg mer personlig med influenceren, og det er mye av dette vi kommer til markedet med.

Vi ønsker å gjøre det mulig for mindre influencere å bli representert med en profesjonell part, akkurat som de aller største.

Vårt team har tro på å dyrke både mindre og større influencere på sin unike måte, noe som er med på verdiskapning for både influenceren selv og for samarbeidspartnerne.

Totalen av dette er Influencer Value.

FORHANDLING AV AVTALER
- få maksimalt ut av hver avtale
Mange influencere forhandler egne avtaler. Ofte så ender dette med at influenceren selv ikke har kontroll på hvor mye man selv er verdt, og det resulterer i at merkevaren tjener grovt på jobben influenceren gjør. Det slipper man gjennom oss.
KOMPETANSE
- få aktuelle råd fra eksperter
Influencer Value har tilsammen over 20 års erfaring innen forhandling, markedsføring og influencing. Det sier seg selv at det er en del delt kompetanse her som du kan dra direkte nytte av som en del av vår allianse.
UTVIKLING
- vi er alle på en reise, la oss gjøre den så bra som mulig
Våre agenter jobber kontinuerlig for våre talenter der vi hjelper med utvikling av influenceren og influencerens konsept. Telentet bestemmer selv hvor stor grad agenten skal involvere seg, og vi kan bistå med en rekke saker. Vi kan blant annet gi konkrete råd til konseptutvikling, kampanjer og ikke minst drifting av eget selskap for de som har eget ENK eller AS.
RÅDGIVNING
- av og til trenger man noen å støtte seg til
Våre agenter har lang erfaring som bedriftsrådgivere, og har også tosifret antall års erfaring fra forretningsdrift og utvikling. Dersom en influencer ønsker å ta steg opp fra mindre avtaler og engasjement over til et mer proft oppsett har vi kompetansen som skal til for å ta de riktige grepene.

Hva er egentlig en
agent?

Vi skal jobbe aktivt for influencerens interesser og stå som et bindeledd mellom oppdragsgiver og influencer.

Agenten skal også foreta forhandlinger av avtaler på vegne av influenceren slik at influencerens interesser blir ivaretatt på best mulig måte.

Representanten din skal jobbe aktivt for å hente inn oppdrag for influenceren, og blir med dette en viktig samarbeidspartner for influencerne som velger å kjøre et løp med en agent.

En annen bonus man får med agent er at man med representasjon automatisk blir tatt mer seriøst av både samarbeidspartnere og i bransjen generelt.

Slik jobber vi
som din representant

Noen har allerede jobbet med representasjon, mens andre ikke vet helt hva dette vil bety i praksis.

Hvor mye må jeg betale? Er det bindende? Kan jeg bestemme selv? Spørsmålene er mange, og for å gjøre det enkelt for deg har vi laget en liten “Ofte stilte spørsmål-side” som besvarer mange av de vanligste spørsmålene vi får.

Det skal være noe ekstra ved å være med i Influencer Value og vi forteller deg verdien her.

Image module

Vil du ha
representasjon?

I utgangspunktet kan alle typer influencere inngå en avtale om representasjon fra oss. Det er noen konkrete krav vi stiller for å kunne inngå en avtale, og det er naturligvis enda flere bonuser vi byr på!

Dersom du føler du har lyst til å høre om muligheten til å bli representert og inngå et samarbeid med noen som kan løfte deg til et helt nytt nivå, kan du avtale en uforpliktende prat via skjemaet under.

Vil du jobbe
med oss?