EKSKLUSIV UNIK PERSONLING VERDISKAPENDE

En helt ny måte å tenke på

Under vårt management får du en unik tilgang til kompetansepersonell
som har førstehånds erfaring fra influencer miljøet, forretningslivet og internasjonal markedsføring.

Totalen av dette er Influencer Value.

Forhandling av avtaler
- få maksimalt ut av hver avtale
Mange influencere forhandler egne avtaler. Ofte så ender dette med at influenceren selv ikke har kontroll på hvor mye man selv er verdt, og det resulterer i at merkevaren tjener grovt på jobben influenceren gjør. Det slipper man gjennom oss.
Rådgivning
- få aktuelle råd fra eksperter
Influencer Value har til sammen over 20 års erfaring innen forhandling, markedsføring og influencing. Det sier seg selv at det er en del delt kompetanse her som du kan dra direkte nytte av som en del av vårt team.
Oppfølging
- som influencer er man en del av millioner, men ofte alene
Vi vet at livet som influencer har to sider. Man har siden på sosiale medier der man er blant tusenvis av mennesker og høster mye positiv feedback, men det kan også være litt ensomt til tider. Teamet i Influencer Value følger opp VIP’s regelmessig hver eneste måned for maksimal vekst og samhold.
VIP's
- du er ikke bare en influencer, du er VIP
Influencer Value har et eget VIP-program der man får tilgang til betydelig bedre avtaler og betingelser enn man normalt sett får på tradisjonelle plattformer. Mange byråer har liten eller ingen differanse mellom gode og dårlige avtaler, men vi har segmentert opp de aller mest attraktive avtalene for våre VIP’s.

Hva får du gjennom
et management hos oss?

Hos Influencer Value tilbyr vi å ha ansvaret for å følge opp, rådgi og støtte influenceren.

Vi tar aktivt del i forhandlingsprosesser for å sikre influencerens interesser ovenfor oppdragsgiver, og vi jobber kontinuerlig
for å utvikle både influenceren selv og konseptet denne driver.

I tillegg til dette så vil rollen innebære å aktivt rådgi bedrifter i forhold til hvordan man effektivt bruker influencer marketing,
hva som bør fokuseres på og hvilke influencere på vår liste som er en god match med bedriften.

Slik jobber vi
annerledes

Vi har sett, vi har studert, vi har prøvd selv og vi har funnet ut hva influencer-verden mangler. Altfor mye skjer tilfeldig og erfaringen tilsier at influencere ikke får like mye utav sine samarbeid som de burde.

Samtidig ser vi at bedriftene heller ikke får nok ut av sine samarbeid, som igjen slår negativt tilbake på influenceren.

Dette har vi gjort noe drastisk med i Influencer Value.

Image module

Bli en
VIP

Ønsker du å bli en VIP hos oss? Nederst på siden kan du sende inn en forespørsel om å bli tatt opp som VIP der du får en rekke fordeler samt bedre betingelser på avtaler.

Vil du bli en av oss?

Vil du få tilgang
til bedre avtaler?